• Anul acesta am avut  miel cu 8 picioare =))) Adică 2 miei.
  • Dacă tot s-a dat  lansat provocarea „Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale” am probat și carne de miel în combinație cu minunatele și sănătoase condimente.
  • Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% naturale.
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Pulpă de miel 1 bucată,
  • Ulei de masline 1 lingură,
  • Oregano Delikat ½ linguriță,
  • Cimbrișor Delikat ½ linguriță,
  • Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță,
  • Sare de mare,
  • Ciuperci champignon,
  • Bere 500 ml.

MOD DE PREPARAE:

  • Pulpa de miel, se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă.
  • Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit.
  • De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent.
  • După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumeint cca. 5 minute pe fiecare parte.
  • Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 32 times, 1 visits today)