O salata satioasa si gustoasa! Se poate servi simpla sau alaturi de un preparat din carne.
INGREDIENTE:
- ciuperci pleurotus cca. 300 g,
- usturoi 3-4 catei,
- sare Hymalaya 1 lingura,
- piper proaspăt măcinat,
- pătrunjel verde 1 legatura.
- Iaurt grecesc 125 ml.
MOD DE PREPARARE:
- Ciupercile se curata si se taie bucati mai mici și se lasa la fiert la foc mediu, semicoperit cca. 15 minute, in cca. 1000 ml apa rece, asezonata cu sare.
- Apoi se strecoara de apa si se lasa la racit.
- Intre timp se curata si toaca marunt patrunjelul si usturoiul, și se adauga in iaurt, amestecandu-se usor pana ce se inglobeaza toate ingredientele.
- Sosul obtinut se rastoarna peste ciupercile racite, amestecandu-se usor.
- Se asezoneaza de sare si piper si se la la rece minim 30 minute pana la servire.
- Spor si pofta buna!
(Visited 64 times, 1 visits today)
Category: