- Pesto în sus, pesto în jos, sincer, până la întâlneala de la Slănic din 2013 :D, nu am avut curajul să-l probez. 🙂 Mulțumesc Radu Popovici pentru îndrumări! 😉 Bineînțeles că l-am adaptat pe gustul meu;)
- Am exclus busuiocul:( care se pare că e ingredientul de bază), ptr mine busuiocul e asimilat cu biserica, etc…)
- Dar sincer a ieșit un sos super bun;)
INGREDIENTE:
- frunze de pătrunjel,
- frunze de coriandru,
- mărar proaspăt,
- frunze de mentă,
- frunze de creson,
- ulei de măsline,
- sare iodată.
MOD DE PREPARARE:
- Verdețurile se spală, se toacă mărunt, de preferat într-un robot, se adaugă uleiul de măsline și sarea după gustul fiecăruia.
- Se pune într-un recipient de sticlă și se depozitează la frigider, cca. 2 luni.
- Spor și poftă bună!
- P.S. Se consumă ca atare lângă brânzeturi, paste sau preparate din carne.
(Visited 31 times, 1 visits today)