Pana Cristina Iuliana- Retete

Pesto a la PanaCris

panacris
Recipe by
Prep: cca. 15 min | | Servings: cca. 8 portii
  • Pesto în sus, pesto în jos, sincer, până la întâlneala de la Slănic din 2013 :D, nu am avut curajul să-l probez. 🙂 Mulțumesc Radu Popovici pentru îndrumări! 😉  Bineînțeles că l-am adaptat pe gustul meu;)
  • Am exclus busuiocul:( care se pare că e ingredientul de bază), ptr mine busuiocul e asimilat cu biserica, etc…)
  • Dar sincer a ieșit un sos super bun;)

INGREDIENTE:

  • frunze de pătrunjel,
  • frunze de coriandru,
  • mărar proaspăt,
  • frunze de mentă,
  • frunze de creson,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată.

MOD DE PREPARARE:

  • Verdețurile se spală, se toacă mărunt, de preferat într-un robot, se adaugă uleiul de măsline și sarea după gustul fiecăruia.
  • Se pune într-un recipient de sticlă și se depozitează la frigider, cca. 2 luni.
  • Spor și poftă bună!
  • P.S. Se consumă ca atare lângă brânzeturi, paste sau preparate din carne.

 

Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.