Pana Cristina Iuliana- Retete

Ficatei de pui cu vin si usturoi

Avatar photo
Recipe by
cca. 25 minute
Prep: cca. 10 minute | Cook: cca. 10 minute | Servings: cca. 4 portii
  • Pentru pranz sau cina, un fel principal rapid si gustos! Spor și poftă buna!

INGREDIENTE:

  • ficatei de pui cca. 600 g,
  • usturoi 4 catei,
  • vin alb demisec 250 ml.,
  • ulei de masline.

MOD DE PREPARARE:

  • Ficateii se spala se curata si se pun la prajit in putin ulei de masline, intr-o tigaie non aderenta, eu am folosit-o pe cea din fontă emailată! 😉
  • Dupa ce s-au rumenit se sting cu vin si se mai lasa acoperit, la foc mic cca. 5 minute.
  • La final se adauga usturoiul tocat si opreste focul, lasandu-se acoperit cca. 5 minute.
  • Se serveste cu salata de sezon si/sau garnitura preferata.
  • Spor și pofta buna!

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.