- Pastele cu orice fel de sos, mereu mă scot din impas, pentru un prânz sau chiar cină în CasaZmeilor! 😉
- Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
- Fusilli cca. 500 g.,
- Carne tocată amestec vită-porc cca. 1000 g.,
- Ulei de măsline 2 linguri,
- Sare de mare 1 lingură,
- Piper proaspăt măcint 1 lingură,
- Oregano 1 lingură,
- Vin alb demisec cca. 300 ml,
- Bulion 500 ml,
- Roșii tocate în bullion cca. 500g.
MOD DE PREPARARE:
- Carnea tocată se rumenește ușor în uleiul de măsline într-un vas cu fundul gros, sau vasul Wok.
- După ce s-a evaporat tot lichidul lăsat de carne, se asezonează cu sare, piper și oregano.
- Se adaugă bulionul diluat cu putina vin, roșiile tocate în bulion si se mai lasă la fiert cca. 10 minute. Pastele se fierb al dente (cca. 8 minute dupa primul clocot!!!) în apă cu sare și un strop de ulei de măsline.
- Pastele se servesc alături de sosul de mai sus.
Sfat:
- Atenție nu se amestecă pastele cu sosul!!!
- Ele se combină doar în momentul servirii!!!
(Visited 92 times, 1 visits today)
Category: