Pana Cristina Iuliana- Retete

Quinoa, cocos și vanilie, la CrockPot

  • Un mic dejun sănătos,  cu quinoa, cocos și vanilie preparat la CrockPot, tare bun atât cald , cât și rece.

INGREDIENTE:

  • Quinoa cca. 85 g,
  • Lapte vegetal din cocos cca. 600 ml,
  • Stafide aurii/merișoare cca. 50 g,
  • Vanilie ½ limguriță,
  • Ștevie (îndulcitor) cu aromă de caramel 1 lingură,
  • Fulgi de cocos.

MOD DE PREPARARE:

  • Quinoa se spală într-o strecurătoare, apoi se adaugă în vasul aparatului de gătit lent CrockPot. Apoi se adaugă laptele vegetal, stafidele, extractul de vanilie și stevia lichidă cu aromă de caramel.
  • Se setează aparatul la nivelul Slow, pentru  cca. 4 ore.
  • Se amestecă din când în când, iar dacă mai este nevoie se mai adaugă un pic de lapte vegetal.
  • Preparatul se servește cald sau rece, presărat cu fulgi de cocos, natur sau puțin prăjiți.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 63 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.