- Un mic dejun sănătos, cu quinoa, cocos și vanilie preparat la CrockPot, tare bun atât cald , cât și rece.
INGREDIENTE:
- Quinoa cca. 85 g,
- Lapte vegetal din cocos cca. 600 ml,
- Stafide aurii/merișoare cca. 50 g,
- Vanilie ½ limguriță,
- Ștevie (îndulcitor) cu aromă de caramel 1 lingură,
- Fulgi de cocos.
MOD DE PREPARARE:
- Quinoa se spală într-o strecurătoare, apoi se adaugă în vasul aparatului de gătit lent CrockPot. Apoi se adaugă laptele vegetal, stafidele, extractul de vanilie și stevia lichidă cu aromă de caramel.
- Se setează aparatul la nivelul Slow, pentru cca. 4 ore.
- Se amestecă din când în când, iar dacă mai este nevoie se mai adaugă un pic de lapte vegetal.
- Preparatul se servește cald sau rece, presărat cu fulgi de cocos, natur sau puțin prăjiți.
- Spor și poftă bună!
(Visited 63 times, 1 visits today)
Category: