- Un aperitiv de post foarte gustos!
INGREDIENTE:
- aluat de foietaj cca 400 g,
- urzici cca. 350 g,
- tofu cu ardei cca. 100 g,
- sare iodată cu aromă de usturoi,
- piper proaspăt măcinat.
MOD DE PREPARARE:
- Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat.
- Între timp se curăță urzicile, se dau în clocot cca. 10 minute, se strecoară, se toacă mărunt și se lasă la rece.
- După ce s-a dezghețat foietajul, se așează urzicile, se rade brânza tofu, apoi se sărează, piperează, se rulează, apoi se taie bucăți de ca. 4 cm grosime, se așează într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară puțină boia, apoi se pun la copt, cca 25 de minute la foc mediu.
- Se servesc ca atare sau alături de pasta de avocado.
- Spor și poftă bună!
(Visited 83 times, 1 visits today)