Pana Cristina Iuliana- Retete

Aperitiv cu urzici și tofu

  • Un aperitiv de post foarte gustos!

INGREDIENTE:

  • aluat de foietaj cca 400 g,
  • urzici cca. 350 g,
  • tofu cu ardei cca. 100 g,
  • sare iodată cu aromă de usturoi,
  • piper proaspăt măcinat.

MOD DE PREPARARE:

  • Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat.
  • Între timp se curăță urzicile, se dau în clocot cca. 10 minute, se strecoară, se toacă mărunt și se lasă la rece.
  • După ce s-a dezghețat foietajul, se așează urzicile, se rade brânza tofu, apoi se sărează, piperează, se rulează, apoi se taie bucăți de ca. 4 cm grosime, se așează într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară puțină boia, apoi se pun la copt, cca 25 de minute la foc mediu.
  • Se servesc ca atare sau alături de pasta de avocado.
  • Spor și poftă bună!

 

(Visited 64 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.