INGREDIENTE:

  • ardei iuți roșii 500 g,
  • sare de murături 1 lingură mare,
  • oțet de Topoloveni 9 grade 300 ml,
  • zahăr 150 g,
  • stafide cca. 100 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Ardeii se spală, se taie codițele dacă sunt mai lungi.
  • Se sterilizează 3 borcane de 400 g, în care se așează estetic ardeii în borcane, printre ei strecurându-se stafidele.
  • Oțetul se fierbe ca. 5 minute, împreună cu zahărul și sarea, apoi se toarnă fierbinte peste ardeii și stafidele aranjate frumos în borcan.
  • Nu e nevoie de nicio mirodenie, stafidele fac totul 😉
  • E simplu, dar aromat, dulceag-picant.
  • Spor și poftă bună!
  • img_0249 img_0250 img_0257 img_0258 img_8758 img_8759 img_8761 img_8766

 

(Visited 1 times, 1 visits today)