INGREDIENTE:
- Perle de tapioca ½ cană,
- Apă plată 1 cană,
- Lapte de soia 2 căni,
- Lapte de cocos 1 cană,
- Zahăr tos 3 linguri
- Zahăr vanilinat cu scorțișoară 1 plic,
- Fructe tropicale 1 conservă de la SunFood,
- Pudră de scorțișoară pentru ornate,
- Merișoare pentru ornat.
MOD DE PREPARARE:
- Perlele de tapioca se pun într-un vas încăpător cu apa plată, ca să se hidrateze, cca. 15 minute.
- Într-un vas cu fundul dublu, sau în vasul special pentru fiert lapte, se pun perlele hidratate, se completează cu laptele de soia și cel de cocos, se asezonează de zahăr, un praf de sare, zahăr vanilinat cu scorțișoară și se lasă la fiert la foc mic cca. 25 de minute, amestecându-se continuu.
- La final se adaugă fructele din compot, păstrându-se câteva fructe pentru ornate.
- Budinca se porționează în boluri, apoi se ornează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună!
(Visited 106 times, 1 visits today)