Pana Cristina Iuliana- Retete

Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

panacris
Recipe by
cca. 55 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 35 min | Servings: cca. 4 portii
INGREDIENTE
MOD DE PREPARARE:
 
  • Prazul tăiat rondele, se pune la călit în puțin ulei de măsline și apă alături de ardeiul și leurda tocate mărunt, cca. 10 minute, până ajung translucide.
  • Apoi se adaugă fâșiile de carne, se asezonează de sare, piper și boia se mai adaugă o cană de apă, apoi se lasă la fiert la foc mic cca. 30 de minute. Se servește ca atare sau cu garnitura ce vă place.  Spor și poftă bună!

2 Reviews

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.