Pana Cristina Iuliana- Retete

Cartofi copți cu brânză de burduf și chives

panacris
Recipe by
cca. 30 min
Prep: cca. 5 min | Cook: cca. 25 min | Servings: cca. 4 portii

Recunosc că nu-i o rețetă deosebită, ci doar o rețetă simplă și gustoasă la îndemâna oricui;) Spor! :-*

INGREDIENTE:

  • cartofi roșii de Covasna 8 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • brânză de burduf,
  • chives, adică ceapă verde “subțirică” la ghiveci, de la Domn Poștaș:D, adica LIDL 😉 

MOD DE PREPARARE:

  • Cartofii se spală, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca. 20 de minute la 250 grade.
  • După ce trec testul scobitorii, adică scobitoarea intră ușor în cartof, fără nici un fel de piedică, :D, se scot, atenție folosiți mănuși:D, se taie în două, se stropesc cu puțin ulei de măsline, se presară brânza de burduf, ceapa tocată mărunt, apoi se mai dau la cuptor, 2-3 minute, cât să se topească brânzica 😉
  • Spor și poftă bună! :-*

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.