Pana Cristina Iuliana- Retete

Cartofi, praz și carne tocată de vită, gătite slow

  • O mâncărică tare bună și sățioasă, apreciată în zilele răcoroase de toamnă.
  • Cel mai fain este că, le pui toate deodată, setezi aparatul de gătit lent și poți pleca l hopping, iat când te întorci, mâncarea e gata și mai ales caldă! 😉 Spor și potfă bună!

INGREDIENTE:

  • Carne tocată de vită cca. 500 g,
  • Praz 1 bucată,
  • Cartofi albi 2 bucăți mari,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Chimen măcinat 1 linguriță,
  • Cimbru uscat 1 linguriță,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Vin alb demisec cca. 200 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Aparatul CrockPot se pornește se setează la programul HIGH și se lasă la încălzit cca. 30 de minute.
  • Între timp se curăță cartofii, se taie bucățele , apoi prazul și ardeiul kapia, se spală curăță și taie rondele.
  • După ce s-a încins vasul de ceramic se adaugă carnea tocată de vită, uleiul de măsline, prazul, ardeiul kapia și cartofii. Se asezonează de sare, cimbru, chimen și piper, se adaugă vinul, se amestecă ușor cât să se înglobeze ingredientele, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 4 ore.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.