• Un mod elegant de a găti prânzul dintr-o zi de weekend aglomerată, cumpărături curățenie, etc.
  • Pur și simplu pui ingredientele în vasul aparatului de gătit, setezi aparatul de gătit, îi pui capacul și, la revedere, mâncarea se gătește lent, sănătos. iar dacă nu ești încă acasă nu-i problemă, mâncarea rămâne, pe modul păstrat la cald 😉
  • Concluzie, nu mai e nevoie să reîncălzești mâncarea, te poți așeza direct la masă.
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Ceafă de porc 6 felii, cca. 1200 g,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Cimbru uscat 1 lingură,
  • Boia de ardei dulce 1 lingură,
  • Vin alb demisec 200 ml,
  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Ulei de măsline 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • Ceafa de porc se asezonează de sare, piper, cimbru și boia, apoi se așează în picioare :D, în vasul aparatului CrockPot.
  • Ceapa roșie și ardeiul kapia se curăță și se taie rondele.
  • Rondelele de legume se intercalează printre bucățile de carne, se stropesc cu uleiul de măsline și se setează aparatul pe modul HIGH, pentru 2 ore. După ce trec cele 2 ore de gătit lent se adaugă vinul și se mai seteazăaparatul, tot pe modul High încă 60 de minute.
  • Ceafa se servește ca atare sau cu garnitura preferată, noi am servit cu legume!
  • Spor și poftă bună!
(Visited 13 times, 1 visits today)