Pana Cristina Iuliana- Retete

Ceafă de porc la CrockPot

panacris
Recipe by
Prep: cca. 25 min | Cook: cca. 3 ore si 30 minute | Servings: cca. 4 portii

 

INGREDIENTE:

  • Ceafă de porc  4 felii cca. 1000 g,
  • Sos de soia 125 ml,
  • Miere 125 ml,
  • Usturoi 5 căței,
  • Ulei de susan 1 lingură,
  • Ceapă galbenă 3 bucăți,
  • Cimbru/ Rozmarin,
  • Amidon alimentar 1 lingură,
  • Apă cca. 100 ml.

MOD DE PREPARARE:

  • Ceapa se curăță și se taie rondele mari. Se așează pe fundul vasului ceramic al aparatului CrockPot, iar pestea ea se așează feliile generoase de ceafă.
  • Se amestecă într-un bol, sosul de soia, mierea de albine, uleiul de susan, usturoiul curățat și presat, cimbrul uscat și  mărunțit. Sosul obținut se răstoarnă peste feliile de ceafă, ce se întorc pe fiecare parte, ca să fie acoperite.
  • Se setează  slow cookerul Crock-Pot 4.7L Digital pe funcția HIGH și timpul de gătire de 3 ore
    Când timpul a expirat, se scot bucățile de carne pe o farfurie și se lasă la cald.
  • Între timp se strecoară sosul printr-o sită, se amestecă cu apă și amidon și se pune înapoi în vasul ceramic al CrokPot-ului. Se setează  slow cookerul Crock-Pot 4.7L Digital pe funcția HIGH, timp de 20 minute.
  • Carnea se servește acompaniată de sos alături de garnitura preferată: piure, orez sau legume.
  • Spor și poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.