- La cererea gospodinelor tinere, vă aduc și rețeta de chiftele clasice, savurate la mama și bunica.
- Multe dintre fetele gospodine, spun că li se sfărâmă la prăjit.
- Acum ce să spun și eu, nu trebuie să vă dați bătute după prima nereușită.
- încercați rețeta mea clasică și sigur veți reuși!
- Spor și poftă bună!
INGREDIENTE:
- carne tocată mixtă (vita+porc) 1000 g,
- pâine mai veche (nu mucegăită :D) 3 felii sau 4-5 linguri de pesmet,
- oua 3 bucăți,
- sare iodată 1 lingurită,
- piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
- boia de ardei dulce 1 linguriță,
- usturoi 4 căței,
- ulei de palmier pentru prăjit.
MOD DE PREPARARE:
- Se amestecă energic carnea cu ouăle, pesmetul, sare, piperul, pudra de boia și usturoiul pisat, până ce se înglobează toate ingredientele.
- Se formează chifteluțe, care se prăjesc în ulei încins.
- Simplu și gustos!
- Spor și poftă bună!
(Visited 36 times, 1 visits today)
Category: