• La cererea gospodinelor tinere, vă aduc și rețeta de chiftele clasice, savurate la mama și bunica.
  • Multe dintre fetele gospodine, spun că li se sfărâmă la prăjit.
  • Acum ce să spun și eu, nu trebuie să vă dați bătute după prima nereușită.
  • încercați rețeta mea clasică și sigur veți reuși!
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • carne tocată mixtă (vita+porc) 1000 g,
  • pâine mai veche (nu mucegăită :D) 3 felii sau 4-5 linguri de pesmet,
  • oua 3 bucăți,
  • sare iodată 1 lingurită,
  • piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
  • boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • usturoi 4 căței,
  • ulei de palmier pentru prăjit.

MOD DE PREPARARE:

  • Se amestecă energic carnea cu ouăle, pesmetul, sare, piperul, pudra de boia și usturoiul pisat, până ce se înglobează toate ingredientele.
  • Se formează chifteluțe, care se prăjesc în ulei încins.
(Visited 15 times, 1 visits today)