De cand am vazut reteta Georgianei postata in concursul anului pe Bucataras.ro, am ramas cu ea pe retina, musai de probat.
https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-ciabatta-cu-unt-si-mozzarella-87790.html
Va asigur ca e un aperitiv minunat sau chiar o cina satioasa.
INGREDIENTE:
- Paine Ciabatta 1 bucata,
 - Unt 150 grame,
 - Patrunjel cca. 1 legatura ( eu am folosit congelat!),
 - Usturoi 4-5 catei,
 - Mozzarella cca. 150 g.
 
MOD DE PREPARARE:
- Painea Ciabatta se taie fasii pe lungime, apoi fasii pe latime si astfel se obtin cuburi.
 - Intre timp se amesteca untul moale cu usturoiul presat, patrunjelul tocat marunt, (eu am folosit congelat, recunosc ca am avut un o pic de emotii, dar in final totul s-a sfarsit cu bine!) pana se obtine o pasta omogena.
 - Se umple painea cu amestecul de unt aromatizat, apoi in locasurile create se pun bucatele de mozzarella.
 - Painea astfel ansamblata se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de pergament si se da la copt la foc mediu, cca. 180 grade, cca. 10 minute, pana ce se topeste mozzarella.
 - Se serveste calda ca atare, sau chiar si rece a doua zi, la pachetelul de scoala/servici!
 - Spor si pofta buna!
 
(Visited 63 times, 1 visits today)
				Category: 










 
 
 
 
 
 
 
 