Pana Cristina Iuliana- Retete

Ciabatta cu unt aromatizat si mozarella

panacris
Recipe by
cca. 25 min
Prep: cca. 10 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 4 portii

De cand am vazut reteta Georgianei postata in concursul anului pe Bucataras.ro, am ramas cu ea pe retina, musai de probat.

https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-ciabatta-cu-unt-si-mozzarella-87790.html

Va asigur ca e un aperitiv minunat sau chiar o cina satioasa.

INGREDIENTE:

  • Paine Ciabatta 1 bucata,
  • Unt 150 grame,
  • Patrunjel cca. 1 legatura ( eu am folosit congelat!),
  • Usturoi 4-5 catei,
  • Mozzarella cca. 150 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Painea Ciabatta se taie fasii pe lungime, apoi fasii pe latime si astfel se obtin cuburi.
  • Intre timp se amesteca untul moale cu usturoiul presat, patrunjelul tocat marunt, (eu am folosit congelat, recunosc ca am avut un o pic de emotii, dar in final totul s-a sfarsit cu bine!) pana se obtine o pasta omogena.
  • Se umple painea cu amestecul de unt aromatizat, apoi in locasurile create se pun bucatele de mozzarella.
  • Painea astfel ansamblata se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de pergament si se da la copt la foc mediu, cca. 180 grade, cca. 10 minute, pana ce se topeste mozzarella.
  • Se serveste calda ca atare, sau chiar si rece a doua zi, la pachetelul de scoala/servici!
  • Spor si pofta buna!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.