Un fel principal super savruos, sățios și mai ales sănătos!

INGREDIENTE:

  • Ciocănele de pui 8 bucăți,
  • Sos de soia cca. 100 ml.,
  • Busuioc uscat mărunțit 1 linguriță,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Piper negru proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Bere neagră 250 ml.,
  • Legume chinezești (muguri de fasole mung, ardei, praz, ceapă, muguri de bambus, ciuperci mung) cca. 450 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Se prepară un sos din busuioc, piper și sosul de soia, se trec ciocănelele prin acest sos și apoi se așează în vasul ceramic al aparatului de gătit lent CrockPot și se adaugă berea și sosul rămas. Aparatul se conectează la sursa de curent, apoi se pornește și se setează la nivelul HIGH pentru 60 de minute. După ce s-a scurs timpul, se scot ciocănelele, se lasă la cald, în sosul rămas se adaugă legumele chinezești, se asezonează de sare dacă mai este nevoie, atenție sosul de soia e deja sărat, apoi se lasă la gătit, tot la programul HIGH, 30 de minute.
  • Apoi se adaugă ciocănelele și se mai lasă la gătit, ca să se împrietenească aromele încă 30 minute la nivelul HIGH.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 75 times, 1 visits today)