Pana Cristina Iuliana- Retete

Ciuperci pleurotus cu trei feluri de ceapa

panacris
Recipe by
cca. 35 min
Prep: cca. 10 min | Cook: cca. 25 min | Servings: cca. 4 portii

O mancarica usoara si tare gustoasa! Spor si pofta buna!

“Comanda pe www.sanovita.ro introducand codul promotional ‘panacris’ si primesti 15% reducere de fiecare data!”

INGREDIENTE:

  • ciuperci pleurotus cca. 600 g,
  • ceapa verde 1-2 bucați,
  • ceapa rosie 1-2 bucati,
  • ceapa galbena 1-2 bucati,
  • usturoi 3-4 catei,
  • ulei de masline 2 linguri,
  • apa rece cca. 100 ml,
  • vin alb de masa cca. 250 ml,
  • sare Hymalaya 1 lingura,
  • amestec de legume SanoVita 2 linguri,
  • piper proaspăt măcinat,
  • marar verde 1 legatura.

MOD DE PREPARARE:

  • Cepele  se curata si se maruntesc, apoi se pun la gatit intr-un vas wok, sau o tigaie non aderenta mai inalta, cu putina apa (cca. 100 ml) si uleiul de masline, la foc mediu cca. 10 minute neacoperit.
  • Intre timp se curata ciupercile si se taie grosier, adica bucati mai mari și se adauga in amestecul de ceapa calita, se asezoneaza de sare, piper si amestec de legume uscate, se completeaza cu vinul si se lasa la fiert la foc mic, semicoperit cca. 15 minute pana ce scade lichidul.
  • La finalul fierberii se adauga usturoiul si mararul, tocate marunt.
  • Se servește fierbinte alaturi de  garnitura preferata sau simpla ca atare cu paine calda.
  • Spor si pofta buna!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.