Pana Cristina Iuliana- Retete

Ciuperci pleurotus fripte cu chives

panacris
Recipe by
cca. 25 min
Prep: cca. 10 min | Cook: cca.15 min | Servings: cca. 4 portii

INGREDIENTE:

  • ciuperci pleurotus cca. 500 g,
  • ulei de dovleac SanoVita 2 linguri,
  • sare Hymalaya,
  • chives (cepsoara) cca. 50 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Ciupercile se taie fâșii, se asezonează cu sare. În tigaia cea mai folosita din Casa Zmeilor, mai bine zis Dubleta a la Turkey 😀 se pune uleiul de dovleac la incins, apoi se adauga ciupercile şi se lasă la fript acoperite cca. 5 minute pe o parte, apoi inca 5 minute pe partea cealalta, doar de aceea e doubleta 😉 La final se adauga cepsoara tocata marunt si se mai lasa la fript cca. 2 minute. Ciupercile se servesc simple sau alaturi de pasta de avocado.
  • Spor și poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.