Simple și savuroase! Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • ciuperci champignon cca. 500 g,
  • usturoi verde 4-5 fire,
  • ceapă verde 4-5 fire,
  • sare cu mirodenii a la Panacris cca 1 linguriță,
  • ulei de măsline 2 linguri.

MOD DE PREPARARE:

Usturoiul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele, ciupercile se spală, dacă sunt micuțe se lasă întregi, altfel se taie în două;) și se pun la călit în puțin ulei de măsline, la dry cooker, fără niciun fel de apă, lăsându-se la gătit cca. 10 minute la foc mediu. Spre final se asezonează de sare aromată a la Panacris și pătrunjel proaspăt. Simplu, rapid, sănătos și gustos 😉

Se consumă ca atare sau ca și garnitură lângă diferite preparate din carne 😉 !!!

(Visited 9 times, 1 visits today)