Pana Cristina Iuliana- Retete

Clafoutis sărat

  • Un aperitiv, rapid și la îndemâna oricui! 😉
  • Spor și poftă bună!

INGREDIENTE:

  • Praz partea verde 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Capere marinate 2 linguri,
  • Mozzarela cca. 250 g,
  • Unt cca. 50 g,
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Făină 100 g,
  • Ouă 2 bucăți,
  • Lapte cca. 250 ml,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Pudră de usturoi 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • În vasul ceramic al aparatului de gătit slow, se pune o foaie de pergament, ce se unge cu unt topit, apoi se adaugă prazul, ardeiul kapia, curățat și feliat subțire, caperele marinate și mozarella tocată mărunt.
  • Se setează aparatul CrockPot pe modulul HIGH, pentru 30 de minute și se lasă la gătit acoperit.
  • Între timp se pregătește aluatul de bază. Făina, sarea, piper-ul, laptele, ouăle și pudra de usturoi se amestecă energic până ce se înglobează toate ingredientele.
  • Aluatul trebuie să fie un pic mai grosuț decât cel al clătitelor. Acesta se toarnă peste vegetalele gătite împreună cu mozarella și se lasă la gătit, acoperit pentru circa 60 de minute pe modul HIGH.
  • Se servește cald ca atare!
  • Spor și poftă bună! 😉

 

 

 

(Visited 130 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.