Am scos la treabă aparatul de gătit minunat, botezat Alin de către Zmei, și anume aparatul CrockPot pentru gătire lentă, SlowCook ;), dar în același mod se pot găti și la un cuptor clasic pe gaz/current.
INGREDIENTE:
- Coaste de miel cca. 2000 g,
- Cartofi cca. 1000 g, ardei gras 2 bucăți,
- Ceapă galbenă 2 bucăți,
- Usturoi 4-5 căței,
- Roșie 2 bucăți,
- Sare de mare aromatizată cu rozmarin, busuioc, cimbru, busuioc cca. 2 lingurițe,
- Piper proaspăt măcinat,
- Frunze de lămâiță, rozmarin și salvie proaspete,
- Ulei de măsline cca. 3 linguri.
MOD DE PREPARARE:
- Legumele se curăță și se taie în bucăți mari.
- Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așează într-un vas ceramic, intercalându-se cu legumele.
- Se stropesc cu ulei de măsline, se adaugă mirodeniile și se dau la gătit la foc mic, acoperit cca. 180 minute.
- La CrockPot, se setează aparatul pe High, la 180 minute 😉
- Spor și poftă bună;)
(Visited 94 times, 1 visits today)