Am scos la treabă aparatul de gătit minunat, botezat Alin de către Zmei, și anume aparatul CrockPot pentru gătire lentă, SlowCook ;), dar în același mod  se pot găti și la un cuptor clasic pe gaz/current.

INGREDIENTE:

  • Coaste de miel cca. 2000 g,
  • Cartofi cca. 1000 g, ardei gras 2 bucăți,
  • Ceapă galbenă 2 bucăți,
  • Usturoi 4-5 căței,
  • Roșie 2 bucăți,
  • Sare de mare aromatizată cu rozmarin, busuioc, cimbru, busuioc cca. 2 lingurițe,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Frunze de lămâiță, rozmarin și salvie proaspete,
  • Ulei de măsline cca. 3 linguri.

MOD DE PREPARARE:

  • Legumele se curăță și se taie în bucăți mari.
  • Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așează într-un vas ceramic, intercalându-se cu legumele.
  • Se stropesc cu ulei de măsline, se adaugă mirodeniile și se dau la gătit la foc mic, acoperit cca. 180 minute.
  • La CrockPot, se setează aparatul pe High, la 180 minute 😉
  • Spor și poftă bună;)
(Visited 64 times, 1 visits today)