INGREDIENTE:
- scaricica/coaste de porc cca. 1500 g
 - muştar dulce 100 g,
 - ulei de măsline cca. 50 ml,
 - miere cca. 2 linguri,
 - condimente Kotany cu zmeură,
 - sos de soia 3 linguri.
 
MOD DE PREPARARE:
- Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.
 - Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g.
 - După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute.
 - Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
 - Simplu si gustos!
 - Spor şi poftă bună!
 
(Visited 73 times, 1 visits today)
				Category: 







