INGREDIENTE:

  • scaricica/coaste de porc cca. 1500 g
  • muştar dulce 100 g,
  • ulei de măsline cca. 50 ml,
  • miere cca. 2 linguri,
  • condimente Kotany cu zmeură,
  • sos de soia 3 linguri.

MOD DE PREPARARE:

  • Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.
  • Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g.
  • După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute.
  • Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
  • Simplu si gustos!
  • Spor şi poftă bună!
(Visited 7 times, 1 visits today)