Pana Cristina Iuliana- Retete

Coaste de porc glazurate

panacris
Recipe by
cca. 5 ore
Prep: cca. 25 min | Cook: cca. 240 min | Servings: cca. 8 portii

INGREDIENTE:

  • scaricica/coaste de porc cca. 1500 g
  • muştar dulce 100 g,
  • ulei de măsline cca. 50 ml,
  • miere cca. 2 linguri,
  • condimente Kotany cu zmeură,
  • sos de soia 3 linguri.

MOD DE PREPARARE:

  • Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.
  • Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g.
  • După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute.
  • Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
  • Simplu si gustos!
  • Spor şi poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.