Am tot consumat de la covrigăria Luca, cornuri cu cremwursti 🙁 Iar după ce Dea, a postat cornuri cu cabanos și tot am preparat prea mult aluat de pizza, am probat și eu acest aperitiv sățios;) Se pare că va deveni vedeta aperitivelor calde a la Panacris;)
Aaaa si nu uita comanda pe www.sanovita.ro introducand codul promotional panacris si primesti 15% reducere de fiecare data!”
INGREDIENTE:
- faină albă de grâu 500 g.,
- sare iodată 1 lingură,
- zahăr tos 2 linguri,câ
- drojdie uscată 1 plic,
- apă 400 ml,
- ulei de floarea soarelui SanoVita + măsline 3 linguri,
- pentru umplutură:
- brânză topită feliată,
- cârnati taranesti semi-afumati,
Pentru topping:
- ouă 1 bucată,
- sare iodată,
- semințe de susan SanoVita,
- semințe de in SanoVita.
MOD DE PREPARARE:
- În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine dacă vreti să crească aluatul!!!)
- Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.
- Aluatul se întinde în formă circulară, se porționează, apoi pe fiecare felie se adaugă câte o bucată de brânză feliată și de cârnat.
- Se rulează de la ”cap spre coadă”, se așează cornulețele într-o tavă termorzistentă, se ung cu ou bătut, se presară cu sare iodată și semințe.
- Se pun la copt la foc mediu, cca. 30 de minute.
- Se pot servi calde sau reci.
- Spor la treabă și poftă bună!
(Visited 156 times, 1 visits today)
Category: