Pana Cristina Iuliana- Retete

Cornuri aperitiv cu carnati

Avatar photo
Recipe by
cca. 120 min
Prep: cca. 90 min | Cook: cca. 30 min | Servings: cca. 12 portii

Am tot consumat de la covrigăria Luca, cornuri cu cremwursti 🙁 Iar după ce Dea, a postat cornuri cu cabanos și tot am preparat prea mult aluat de pizza, am probat și eu acest aperitiv sățios;) Se pare că va deveni vedeta aperitivelor calde a la Panacris;)

Aaaa si nu uita comanda pe www.sanovita.ro introducand codul promotional panacris si primesti 15% reducere de fiecare data!”

INGREDIENTE:

  • faină albă de grâu 500 g.,
  • sare iodată 1 lingură,
  • zahăr tos 2 linguri,câ
  • drojdie uscată 1 plic,
  • apă 400 ml,
  • ulei de floarea soarelui SanoVita + măsline 3 linguri,
  • pentru umplutură:
  • brânză topită feliată,
  • cârnati taranesti semi-afumati,

Pentru topping:

MOD DE PREPARARE:

  • În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine dacă vreti să crească aluatul!!!)
  • Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.
  • Aluatul se întinde în formă circulară, se porționează, apoi pe fiecare felie se adaugă câte o bucată de brânză feliată și de cârnat.
  • Se rulează de la ”cap spre coadă”, se așează cornulețele într-o tavă termorzistentă, se ung cu ou bătut, se presară cu sare iodată și semințe.
  • Se pun la copt la foc mediu, cca. 30 de minute.
  • Se pot servi calde sau reci.
  • Spor la treabă și poftă bună!
(Visited 118 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.