Pana Cristina Iuliana- Retete

Cornuri aperitiv cu carnati

panacris
Recipe by
cca. 120 min
Prep: cca. 90 min | Cook: cca. 30 min | Servings: cca. 12 portii

Am tot consumat de la covrig─âria Luca, cornuri cu cremwursti ­čÖü Iar dup─â ce Dea, a postat cornuri cu cabanos ╚Öi tot am preparat prea mult aluat de pizza, am probat ╚Öi eu acest aperitiv s─â╚Ťios;) Se pare c─â va deveni vedeta aperitivelor calde a la Panacris;)

Aaaa si nu uita comanda pe┬áwww.sanovita.ro introducand codul promotional panacris si primesti 15% reducere de fiecare data!ÔÇŁ

INGREDIENTE:

  • fain─â alb─â de gr├óu 500 g.,
  • sare iodat─â 1 lingur─â,
  • zah─âr tos 2 linguri,c├ó
  • drojdie uscat─â 1 plic,
  • ap─â 400 ml,
  • ulei de floarea soarelui┬áSanoVita + m─âsline 3 linguri,
  • pentru umplutur─â:
  • br├ónz─â topit─â feliat─â,
  • c├órnati taranesti semi-afumati,

Pentru topping:

MOD DE PREPARARE:

  • ├Än recipientul ma╚Öinii de p├óine se pune apa, f─âina cernut─â, sarea, zah─ârul, uleiul ╚Öi drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine dac─â vreti s─â creasc─â aluatul!!!)
  • Se programeaza aparatul pentru fr─âm├óntat ╚Öi dospit, care dureaza 90 de minute.
  • Aluatul se ├«ntinde ├«n form─â circular─â, se por╚Ťioneaz─â, apoi pe fiecare felie se adaug─â c├óte o bucat─â de br├ónz─â feliat─â ╚Öi de c├órnat.
  • Se ruleaz─â de la ÔÇŁcap spre coad─âÔÇŁ, se a╚Öeaz─â cornule╚Ťele ├«ntr-o tav─â termorzistent─â, se ung cu ou b─âtut, se presar─â cu sare iodat─â ╚Öi semin╚Ťe.
  • Se pun la copt la foc mediu, cca. 30 de minute.
  • Se pot servi calde sau reci.
  • Spor la treab─â ╚Öi poft─â bun─â!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.