Pana Cristina Iuliana- Retete

Cornuri cu cârnaţi Caroli Maestro

panacris
Recipe by
cca. 30 min
Prep: cca. 10 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 8 portii

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici!

INGREDIENTE

  • foietaj Bella cca. 500 g,

  • Pentru umplutură:

  • sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri

  • cârnați țărănești semi-afumați Caroli Maestro,

  • Pentru topping:

  • ouă 1 bucată,

  • sare iodată,

  • caşacaval ras cca. 50 g,

  • MOD DE PREPARARE:

  • Foietajul se unge  cu ketchup, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Pe fâşiile de foietaj se aşează cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară caşcaval ras şi sare, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Spor şi pofta buna!
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.