Pana Cristina Iuliana- Retete

Crumble cu prune și afine

Avatar photo
Recipe by
cca. 150 minute
Prep: cca. 20 minute | Cook: cca. 120 minute | Servings: 14 portii

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  • Untul adus la temperatura camerei se amestecă cu făina de migdale, făina de cocos și eritriolul, se frământă până ce se obține un aluat omogen. Acesta se pune la rece, eventual congelator pentru minim 20 minute.
  • Între timp, fructele curățate și spălate se pun într-un  vas cu fundul gros și cele 3 linguri de Eritritol, adică îndulcitor, și se dau la fiert cca. 10 minute la foc mic, până ce se înmoaie fructele și se încorporează zahărul și se lasă la răcit, în vasul aparatului de gătit slow, Crockpot, tapetat cu foaie de pergament.
  • După cele 20 de minute cât s-a răcit aluatul, se scoate din congelator/frigider și pur și simplu se răzuiește deasupra amestecului de fructe din vasul CrockPot-ului, se presară scorțișoara și se dă la copt, pe modul HIGH ( cca. 100 grade Celsiu!) pentru 120 minute. Atenție din când în când se ridică, capacul și se șterge cu un șervet de bucătărie.
  • După cele 120 de minute, prăjitura se scoate din vas, se lasă la răcit și se servșete ca atare sau cu înghețată, sos de vanilie după preferința fiecăruia! 😉
(Visited 469 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.