Pana Cristina Iuliana- Retete

Cus cus cu amestec de legume uscate

panacris
Recipe by
cca. 20 min
Prep: cca. 5 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 4 portii

Zilele trecute am fost intrebata cum se gateste cus-cus-ul? Sincer am ramas un pic in aer :D, cum sa nu sti sa faci asa ceva de simplu??? Dar da, sunt multi incepatori in bucatarie iar unele ingrediente li se par ceva SF. Asa ca va aduc cea mai simpla si rapida garnitura, mancare lenesilor, cum spuneau Zmeisorii cand era mici, nici nu-i nevoie sa o amesteci, o inghiti direct!!! :)))

O garnitura perfecta, rapida, simpla si mai ales sanatoasa.

Aaaa si nu uita: “Comanda pe www.sanovita.ro introducand codul promotional ‘panacris’ si primesti 15% reducere de fiecare data!”

INGREDIENTE:

  • Cus-cus SanoVita 200 g,
  • Amestec de legume SanoVita 2 linguri,
  • Sare Hymalaya 1 lingurita,
  • Apa rece 250 g,
  • Ulei de susan/dovleac/masline 1 lingura.

MOD DE PREPARARE:

  • Apa rece se pune la fiert intr-un recipient da cca. 500 ml impreuna cu sarea, la foc puternic pana ajunge in punctul de fierbere, adica 100 grade Celsius.
  • Cand a clocotit se opreste sursa de caldura, se adauga Cus-cus-ul, se amesteca impreuna cu amestec de legume uscate, usor pana se incorporeaza in apa clocotita,  se acopera si se lasa cca. 10 minute pana se umfla.
  • Se serveste fierbinte presarat cu ulei de susan/dovleac/masline dupa gustul fiecaruia.
  • Spor si pofta buna!

 

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.