Pana Cristina Iuliana- Retete

Dovleac copt

panacris
Recipe by
cca. 110 min
Prep: cca. 20 min | Cook: cca. 80 min | Servings: 8 porții
INGREDIENTE:
  • Dovleac pentru copt cca. 2000 g,
  • Sare iodată,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Cimbru uscat,
  • Semințe de susan,
  • Ulei de măsline .
MOD DE PREPARARE:
  • Dovleacul se taie în două, se curăță de semințe și nervuri, apoi se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 60 de minute la 200 grade.
  • După ce s-a copt, se curăță de coajă, apoi se feliază, se asezonează de sare, piper, cimbru, semințe de susan și ulei de măsline, apoi se pune din nou la copt ptr cca. 20 de minute la 250 g;)
  •  Se servește ca atare 😉 cald sau rece 😉 Spor și poftă bună!
 
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.