Pana Cristina Iuliana- Retete

Dovleac umplut cu mozarella și bacon

  • Buhuuuhuuu, sa fiu si eu in trend 😉 O noua reteta cu dovleac 😉 Bunăăă, bunăăă! 😉 Spor și poftă bună! P.S. TataZmeu a notat, mergeee 😀 :)))

INGREDIENTE:

  • Dovleac micuț 2 bucăți,
  • Smântână 6 linguri,
  • Bacon cca. 250 g,
  • Ou 1 bucată,
  • Mozzarella cca. 200 g,
  • Cașcaval cca. 100 g,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat.

MOD DE PREPARARE:

  • Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior.
  • Cubulețele de bacon se rumenesc într-o tigaie, apoi se amestecă cu smântâna, mozzarella tăiată cuburi.
  • Se asezonează de sare și piper, apoi se umplu dovlecii, se presară cașcaval ras și se lasă la copt, în vasul de ceramic, tapetat cu foaie de pergament, al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital pe funcția HIGH și se setează timpul de gătire de 3 ore.
  • Spor și poftă bună.

 

 

 

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.