Pana Cristina Iuliana- Retete

Foietaj cu cașcaval, salam Victoria și ceapă verde

  • Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, carantină, autoizolare! 😉

INGREDIENTE:

  • foietaj Bella cca. 500 g,

Pentru umplutură:

  • Cașcaval feliat 8 felii, cca. 200 g,
  • Salam Victoria sau pastramă 8 felii, cca. 100 g,
  • Ceapă verde 4 fire.

Pentru topping:

  • ouă 1 bucată,
  • sare de mare,
  • parmesan/cașcaval  ras cca. 50 g.

MOD DE PREPARARE:

  • Foietajul se dezgheață la temperatura camerei, apoi se taie cu rola de pizza sau un cuțit bine ascuțit, pătrate, de 10/10 cm. Pe pătratele de foietaj se aşază câte o felie de cașcaval, una de salam și ceapă verde mărunțită.
  • Se rulează ca și un corn, apoi se așează în tava tapetată cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi parmesan ras, apoi se pun la copt, în cuptorul preîncins, pentru cca. 15 minute la 250 grade.
  • Spor şi poftă bună!
(Visited 119 times, 1 visits today)
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.