Pana Cristina Iuliana- Retete

Foietaj cu dulceata

panacris
Recipe by
cca. 45 min
Prep: cca. 15 min | Cook: cca. 30 min | Servings: cca. 12 portii

Cel mai simplu, ieftin si gustos desert, chiar si de post! ­čśë

INGREDIENTE:

  • aluat foietaj cca. 500 g,
  • gem de gutui si capsuni (sau orice fel de gem aveti in camara!!!) cca. 400 g,
  • zahar pudra.

MOD DE PREPARARE:

  • Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat in frigider peste noapte.
  • Se intinde pe planseta de lucru presarata cu faina, apoi se taie cu rola de prajituri sau cutitul in patrate dupa dorinta.
  • In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem.
  • Se unesc colturile patratului ca si un saculet.
  • Se pun in tava tapetata cu foaie de pergament ┼či se da la copt, in cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 20 de minute.
  • Se presara zahar pudra peste saculetii dulci cat sunt inca fierbinti.
  • Pofta buna!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.