- Din seria nimic nu se aruncă, totul se reciclează. O franzelă care se cam uscase și cu câteva resturi de mezeluri prin frigider am încropit o cină delicioasă și sățioasă.
INGREDIENTE:
- franzelă 1 bucată,
- cașcaval cca. 12 felii,
- mușchiuleț cca. 12 felii,
- salam uscat cca. 12 felii,
- roșii cca. 2 bucăți,
- ulei de măsline aromat cu trufe.
- oregano uscat 1 linguriță,
- cimbrișor, pătrunjel proaspete.
MOD DE PREPARARE:
- Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei aromat cu trufe. Feliile de cașcaval, mușchiuleț, salam uscat și roșii se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se presară oregano uscat și se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de minute la 150 grade.
- Simplu, sățios și gustos! 😉
(Visited 45 times, 1 visits today)
Category: