Pana Cristina Iuliana- Retete

Franzelă acordeon

Avatar photo
Recipe by
cca. 45 minute
Prep: cca. 15 minute | Cook: cca. 30 minute | Servings: cca. 6 porții
  • Din seria nimic nu se aruncă, totul se reciclează. O franzelă care se cam uscase și cu câteva resturi de mezeluri prin frigider am încropit o cină delicioasă și sățioasă.

INGREDIENTE:

  • franzelă 1 bucată,
  • cașcaval cca. 12 felii,
  • mușchiuleț cca. 12 felii,
  • salam uscat cca. 12 felii,
  • roșii cca. 2 bucăți,
  • ulei de măsline aromat cu trufe.
  • oregano uscat 1 linguriță,
  • cimbrișor, pătrunjel proaspete.

MOD DE PREPARARE:

  • Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei aromat cu trufe. Feliile de cașcaval, mușchiuleț, salam uscat și roșii se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se presară oregano uscat și se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de minute la 150 grade.
  • Simplu, sățios și gustos! 😉
(Visited 34 times, 1 visits today)
Category:

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.