Pana Cristina Iuliana- Retete

Fructe de mare in sos de vin si ulei de cocos

panacris
Recipe by
cca. 20 min
Prep: cca. 5 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 4 portii

Simplu, gustos şi rapid!

INGREDIENTE:

  • mix de fructe de mare 800 g,
  • usturoi 3-4 căței,
  • vin alb demi-sec cca 250 ml,
  • sare roz de la SanoVita cca. 1 lingură,
  • piper proaspăt măcinat ½ linguriţă,
  • ulei de cocos cca. 100 g,
  • pătrunjel 1 legătură.

MOD DE PREPARARE:

  • Fructele de mare se pun la gătit în uleiul fierbinte, într-un vas wok, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Apoi se adaugă vinul, usturoiul tocat mărunt şi se lasă la gătit, cca. 5 minute la foc puternic, neacoperit, până se evaporă alcoolul 😉 Apoi se asezonează cu pătrunjel tocat mărunt şi se serveşte imediat fierbinte alături de garnitura preferată! 😉
  • Spor şi poftă bună!

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.