INGREDIENTE:
  • Fusilli cca. 300 g,
  • Sare iodată 20 g,
  • Legume congelate cu unt ( mazăre, morcovi, conopidă, porumb) cca. 250 g,
  • Măsline verzi fără sâmburi cca. 150 g,
  • Kiwi 2 bucăți,
  • Conservă de caracatiță în ulei 1 bucată,
  • Limete 1 bucată.
 MOD DE PREPARARE:
  • Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj în apă clocotită cu un praf de sare.
  • Legumele cu unt, se pun se trag la tigaie, cca. 10 minute la foc mediu, cu un adaos, de cca. 200 ml apă.
  • Într-un vas încăpător se pun pastele fierte al dente și strecurate, legumele, măslinele scurse de zeamă, caracatița scursă de ulei, fructele de kiwi curățate și mărunțite, se amestecă ușor, pentru a se îngloba toate ingredientele și se asezonează cu zeamă de limete. 
  • Spor și poftă bună!
(Visited 1 times, 1 visits today)