O alta interpretare a mancarii de praz cu masline! Sper sa va inspire! Spor si pofta buna!
INGREDIENTE:
- praz cca. 1000 g,
 - ardei kapia 2 bucati,
 - ceapa galbena 1 bucata,
 - ulei rafinat de floarea soarelui,
 - bulion cca. 300 ml,
 - vin alb de masa cca. 200 ml,
 - masline Kalamata cca. 300 g,
 - sare de mare,
 - piper proaspat macinat,
 - zeama de lamaie cca. ½ ceasca,
 - usturoi 3-4 catei,
 - verdeata.
 
MOD DE PREPARARE:
- Prazul, ardeii kapia si ceapa curatate, tocate grosier se calesc in putin ulei (cca. 2 linguri) şi apa, intr-o cratita mai mare, cu fundul gros, cca. 10 minute la foc mic, neacoperit.
 - Apoi se asezoneaza de sare si piper, se adauga maslinele, bulionul, vinul si usturoiul, lasandu-se la gatit, semiacoperit cca. 15 minute la foc mediu.
 - Înainte de servire se drege cu zeama de lamaie si verdeata.
 - Spor si pofta buna!
 


(Visited 44 times, 1 visits today)
				Category: 












