Pana Cristina Iuliana- Retete

Legume gătite la Slow Cook

  • Eeeee, ăsta e chiar cel mai leneș mod de a gătit legumele al dente.
  • Între timp puteți face multe alte treburi prin bucătărie sau în casă, mâncarea nu are nevoie să fie supravegheată.

INGREDIENTE:

  • Brocoli cca. 400 g,
  • Legume mixte (ardei kapia, morcovi, fasole galbenă, fasole verde, mazăre, pormb, ceapă galbenă) cca. 400 g,
  • Sare de Himalya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Vin alb demisec 200 ml,
  • Ulei de struguri 2 linguri.

MOD DE PREPARARE:

  • Legumele se pun, așa înghețate în vasul aparatului de gătit lent CrockPot, se asezonează de sare, piper și ulei, se amestecă ușor până ce se înglobează ingredientele, apoi se programează aparatul pe modul HIGH, pentru 30 minute. După cele 30 de minute se ridică capacul, se adaugă vinul și se amestecă ușor, apoi se setează din nou aparatul pentru încă 30 de minute.
  • Legumele rămân întregi și sunt crocante, dar făcute.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.