•  „Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale” cu mare drag. Astăzi o nouă rețetă pe gustul Zmeilor și pe dragul meu, 2 în 1.
  • Ierburile de grădină și boia de la Delikat nu vor mai lipsi din cămarea mea. Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Carne de vită cca. 1500 g
  • Făină albă cca. 2 linguri
  • Ceapă galbenă 2 bucati
  • Ardei verde 2 bucati
  • Morcov 1 bucată
  • Ulei de floarea soarelui 50 ml
  • Sare iodată, · Piper proaspăt măcinat
  • Boia de ardei dulce Delikat 1lingură
  • Cimbrișor Delikat 1 lingură
  • Ierburi de grădină Delikat 1 lingură
  • foaie de dafin 1 bucată
  • Bulion a la PanaCris cca. 500 ml
  • Cartofi roșii cca. 5 bucăți

 

MOD DE PREPARARE:

  • Carnea se curăță, se taie cubulete si se amestecă cu făina, apoi se pune la prăjit, cca. 5 minute la foc iute cât să prindă o crustă.
  • Ceapa curățată, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei și apa.
  • Între timp se curăță ardeii, morcovii, apoi se toacă mărunt și se adaugă la ceapa călită.
  • Carnea prăjită se adaugă la legumele călite, apoi se asezonează de sarepiper, boia si mirodenii, se completează cu bulinoul și cca. 500 ml. apă, și se lasa la gătit în CrockPot, pe programul HIGH, cca. 4 ore.
  • Spre finalul fierberii șe aduagă cartofii curățați și tăiați în sferturi, sau dacă sunt mai mari în cuburi mai măricele.
  • Se servește fierbinte ca atare sau cu ardei iuți/smântână.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 60 times, 1 visits today)