Pana Cristina Iuliana- Retete

Medalion de vițel cu pleurotus și baby morcov

  • Fraged, sănătos și tare gustos, mai ales gătit slow! 😉

INGREDIENTE:

  • Medalioane de vițel 4 bucăți cca. 400 g,
  • Ciuperci pleurotus cca. 500 g,
  • Baby morcov cca. 250 g,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Vin alb demisec cca. 100 ml,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Usturoi granulat 2 lingurițe,
  • Cimbru 1 linguriță,
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță.

MOD DE PREPARARE:

Carnea se asezonează de sare, piper și cimbru, apoi se adaugă în vasul de ceramic al aparatului de gătit slow, împreună cu ciupercile mărunțite și morcovul baby, se adaugă vinul și uleiul de măsline, apoi se lasă la gătit 60 de minute pe programul HIGH.

Se savurează cu un sos picatn sau în cazul nostru cu dulceață din ardei iuți a la Panacris!

Spor și poftă bună!

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.