Pana Cristina Iuliana- Retete

Mixt de frunze (endivia, frisee si radicchio) cu ton și ceapă roșie

  • O salată rapidă ce poate fi încropită chiar și la birou (în chicinetă sau oficiu ;)!)

INGREDIENTE:

  • Mixt de salată (Mix de frunze endivia, frisee si radicchio) cca. 150 g,
  • Ton în ulei de măsline cca. 100 g,
  • Oțet balsamic 2 linguri,
  • Limete (lămâie verde) 1 bucată,
  • Ceapă roșie 1 bucată mare.

MOD DE PPREPARARE:

  • Ceapa roșie se curăță, se taie rondele mari. Într-un bol încăpător se pune mix-ul de salată, apoi rondele de ceapa roșie, tonul mărunțit împreună cu jumătate din uleiul de măsline din conservă, oțetul balsamic și se amestecă ușor, până ce se împrietenesc toate gusturile.
  • Salata se servește ca atare sau pentru cei care nu sunt la dietă, cu pâine neagră sau lipie.
  • Spor și poftă bună!
(Visited 160 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.