Pana Cristina Iuliana- Retete

Negresă de post

  • Un desert tare îndrăgit de toate gospodinele! Mai ales că nu au nevoie de cântarul de bucătărie! 😉

INGREDIENTE:

  • apă plată 1, 1/2 cană,
  • zahăr tos 1, 1/2 cană,
  • ulei de floarea soarelui 5 linguri,
  • budincă de cacao 2 plicuri,
  • zahăr vanilinat 2 plicuri,
  • praf de copt 1 plic,
  • sare iodată 1 praf,
  • pastă de măceșe 5-6 linguri,
  • merișoare 2 linguri,
  • miez de nucă prăjit 2 linguri,
  • zahăr pudră vanilinat.

MOD DE PREPARARE:

  • Apa, zahărul, uleiul, făina, praful de budincă, zahărul vanilinat, praful de copt, praful de sare, pasta de măceșe se amestecă cu mixerul până se omogenizează.
  • Apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară miezul de nucă și merișoarele, se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la foc mediu.
  • După ce trece testul scobitorii, prăjitura, se scoate din cuptor, se lasă să se răcească în tavă, apoi se pudrează cu zahăr praf vanilinat și se porționează.
  • Spor și poftă bună!

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.