• Un aperitiv tare gustos și aromat!

INGREDIENTE:

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 300 g,
  • Muștar cu hrean 2 linguri,
  • Sirop concentrat de rodie 1 lingură,
  • Cașcaval cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Lapte 1 lingură,
  • Mix de semințe cca. 1 lingură.

MOD DE PREPARARE:

  • Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru.
  • Se unge cu muștar, se stropește cu siropul de rodie.
  • Cașcavalul se rade, eu am avut deja ras! :D,  apoi se presară peste foaia unsă cu muștar și sos de rodie.
  • Foaia se rulează simultan de la ambele capete ale foii până ce se unesc.
  • Se taie bucățele de cca. 2-3 cm și se așează în tava de copt, tapetată cu foaie de pergament.
  • Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, ochelarii aplatizați ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.
  • Spor și poftă bună!

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)