Pana Cristina Iuliana- Retete

One pot pasta cu legume, mezeluri și brânză

panacris
Recipe by
cca. 30 min
Prep: cca. 15 min | Cook: cca. 15 min | Servings: cca. 12 portii
  • După cum știți sau aflați acum, :D;  pastele sunt preferatele mele.
  • După o revizie prin frigider și cămară, am descoperit suficiente ingrediente pentru o ”tigaie” cu paste, legume, mezeluri și branză.

INGREDIENTE:

  •  Paste cca. 500 g,
  •  Broccoli 500 g,
  •  Ceapă roșie 1 bucată,
  •  Ardei kapia 1 bucată,
  •  Ciuperci 1 borcan de 420 ml,
  •  Roșii proaspete 4 bucăți,
  •  Ulei de măsline 2 linguri,
  •  Mezeluri ( salam, parizer) cca. 300 g,
  •  Brânză cu mucegai Stillton cca. 200 g,
  •  Sare de mare,
  •  Piper proaspăt măcinat,
  •  Oregano.

MOD DE PREPARARE:

  •  Brocoli se spăla și se tăie doar floretele/ buchețelele.
  •  Ceapă, ardeiul și roșiile se curată și se toacă grosier.
  • Apoi se pun la gătit, într-o tigaie mai inaltă, sau o semi-oală impreună cu buchețelele de broccoli, ciupercile scurse de lichidul din borcan, pastele, adăugându-se uleiul de măsline și apă cât să acopere pastele, apoi se lasă la fiert, atenție, cca. 15 minute, după ce au început să clocotească.
  • Se asezonează de oregano, sare, piper, se adaugă brânză mărunțită și se lasă la fiert la foc mic, cca. 5 minute.
  •  Spor și poftă bună!

 

Leave a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

1 2 3 4 5

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.